Photo
item5
Logon

BS TOR KUMLA

Bakgrund

2005 startade Hallsbergs Bs Tor upp en fillial i Kumla, ledare för den verksamheten var då Gunnar Hallberg, som fortfarande är aktiv i föreningen. Sedan dess har Hallsbergsverksamheten lagts ned och som i ett led av det bytte föreningen namn till BS TOR KUMLA. Vi är en liten men välskött förening som sätter våra medlemmars utveckling i fokus, oavsett om man är motionär eller elitboxare. Vi har de senaste åren sålt mellan 30 och 45 träningskort per termin.

Lilla Gruppen

I denna grupp tränar barn och ungdomar upp till 15 år. Även föräldrar som är sugna på att träna tillsammans med sina barn är välkomna. Här koncentrerar vi träningen mot, teknik, parövningar och lätt sparring.

Stora Gruppen

I denna grupp tränar de som är 15 år och uppåt. Träningspassen är längre och vi kör betydligt hårdare fysträning.

Tävlingsgruppen

Till dessa pass är endast match/diplomboxare samt de som tränat under lång tid välkomna. Den fysiska träningen är under dessa pass ibland extremt krävande och den tekniska delen kräver viss erfarenhet av boxning.

Tjejgruppen

2012-09-24 kommer denna grupp startas upp och i denna grupp kommer främst tjejer från 15 år och uppåt träna. Träningen kommer fokusera mot teknik, styrka och kondition. De som vill kommer få möjlighet att träna sparring med varandra.

Denna grupp är för närvarande inte igång. Men självklart är alla tjejer välkomna att delta i de andra grupperna.

Priser

Medlemsskap och träningsavgift: 400kr/termin.

Endast medlemskap: 200 kr/år

Tandskydd och handlindor: 50 kr/styck

Tränare

Mikael Broman

Johan Manfredsson

Jonas Sandberg

Pierre Wallin

 

Photo